- Yarım su bardağı dövülmüş ceviz
- 2 adet elma
- 2 adet muz
- 1 paket kremşanti
- 1 su bardağı süt
- 1 paket bisküvi
- Hindistan cevizi
- Yarım paket çikolata sosu
Yapılışı:
Elmaları ve muzları küçük küçük doğrayın. Kremşantiyle sütü
karıştırın, bisküvileri kırın cevizide ekleyerek karıştırın. İstediğiniz
şekilde bir kabın içine yağlı kağıt serin. Harmanladığınız bu malzemeleri yağlı
kağıdın üzerine dökün. Buzdolabında bir gece bekletin donmuş olan pastayı düz
bir tabağa ters olarak çevirin.
Çikolata sosunu paketin üzerinde yazdığı gibi hazırlayın ve
pastanın üzerine dökün üstüne Hindistan cevizini serpin. Afiyet olsun…
0 yorum:
Yorumlarınız...